Edició 2020

L’Alpifangada, el mega tobogan urbà i molta música, protagonistes de la Festa Major d’Alpicat

  • agost 21, 2017
  • 4 min read
L’Alpifangada, el mega tobogan urbà i molta música, protagonistes de la Festa Major d’Alpicat
L’Alpifangada, el mega tobogan urbà i molta música, protagonistes de la Festa Major d’Alpicat

Imatge d'arxiu d'un correfocs a Alpicat | LleidaDiari.cat

 

Alpicat ja té a punt tots els detalls de cara a la seva Festa Major, que se celebrarà el dimecres 23 al diumenge 27 d'agost amb una munió d'actes força variats en què hi destaquen l'Alpifangada, el mega tobogan urbà i molta música, amb La Nova Trinca, DeNoche i Doctor Prats, entre d'altres. Les activitats arrancaran dimecres 23 amb una caminada nocturna popular i un sopar de germanor de les penyes. Dijous 24 a la tarda començarà amb un repic de campanes i esclat de coets anunciant l'inici de la Festa Major, seguit d'una cercavila a càrrec de la Companyia Campi qui Pugui, pluja de caramels i animació infantil amb Disco Pinky. El tercer concurs de coques a la cassola donarà pas al pregó de festa, que farà Jofre Mateu. També es farà l'acte de proclamació de les pubilles i els hereus, presentat per Laia Carulla i Albert Gómez, i el lliurament dels premis del concurs de cartells anunciadors de la Festa Major. El dijous acabarà amb un sopar popular, l'escala en hi-fi show i un concert de versions a càrrec de DeNoche, per acabar la festa a la zona de penyes.

  

 

Per divendres 25 hi ha programats una cercavila amb el grup Batucada Sambalà i una altra amb la Banda de Tambors i Trompetes d'Alpicat; la processó en honor a Sant Bartomeu, patró de la vila, i la Santa Missa, cantada per la coral Sant Bartomeu; l'espectacle Músic Box a càrrec de la companyia Fadunito; l'Alpifangada, proves d'obstacles impulsades i organitzades per la penya Alpitrakens, un seguit d'obstacles on el fang serà el principal protagonista; un concert i sessió de ball de tarda amb l'orquestra Maravella; l'actuació de La Nova Trinca; el ball de nit amb la Maravella; i un concert a càrrec de Doctor Prats.

 

Dissabte 26 serà el torn per a Van de Bòlit!, amb joguines de fusta per a petits i grans, a càrrec de la Cia. El Pájaro Carpintero; el concurs de paelles i gimcana per a penyistes; el mega tobogan urbà de 75 metres de llargada al carrer del Bosc; un concert amb l'orquestra Selvatana; els correfocs infantil amb la percussió dels diables d'Alguaire Fot-li Foc i Fort; un quadrangular de futbol amistós entre els equips PSV/Hermandad-Rotterdam, Club Atlètic Alpicat, AEVA Alpicat i Club Atlètic Alpicat B de 3a catalana; una sessió de ball amb l'orquestra Selvatana; el correfoc a càrrec dels Diables Fot-li Foc i Fort d'Alguaire, acompanyats dels Diables Lo Peirot de Tremp; el ball de nit amb la Selvatana; un concert amb Delplan, tercer classificat al concurs Directe 2017, i el grup de versions La Bruixa Express.

 

La Festa Major d'Alpicat acabarà el diumenge 27 amb un recorregut de caça al camp de tir d'Alpicat; l'espectacle Cösmix, a càrrec de Teatre Mòbil; un espectacle participatiu de circ i bombolles de sabó, a càrrec de la companyia Improvisto's Krusty Show; la III Diada de cultural popular amb cercavila pels carrers del poble on participaran diferents grups de cultura popular i tradicional de Catalunya, encapçalats pel Manelic i la Núria, gegants d'Alpicat, i amb la presentació del ball de gegants d'Alpicat, obra del compositor Albert Solé Bosch; el ball de fi de festa amb l'orquestra Juniors; i un castell de focs d'artifici de cloenda de les festes, a càrrec de Pirotècnia Zaragozana, al Parc del Graó.

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.