Sense Categoria

L’Ajuntament de Lleida estudiarà línies d’ajut per a la Fundació Ilersis

Avatar
  • novembre 2, 2018
  • 3 min read

Imatge de la nova nau d'Ilersis | LleidaDiari.cat

 

El Paer en Cap, Fèlix Larrosa, juntament amb la 1a tinent d'alcalde Montse Mínguez, han mantingut aquesta setmana una reunió amb el president de la Fundació Ilersis, Antoni Siurana, la gerent, Teresa Benet, i membres del Patronat de l'entitat, per estudiar les possibles línies d'ajut a la Fundació Ilersis, després que el passat mes d'octubre un incendi destruís les seves instal·lacions al Polígon Industrial El Segre. Tot i que la Fundació ha arrendat una nova nau al Polígon Els Frares, els seus responsables han traslladat a la Paeria les importants inversions que es requereixen per poder-lo ajustar a les necessitats de caràcter urbanístic pròpies d'una activitat que és la de generar i manipular productes com els que fa Shalom.

 

Fruit de la trobada s'ha demanat la col·laboració de la Paeria des del punt de vista dels serveis tècnics perquè l'activitat es pugui reprendre al més aviat possible. L'alcalde Fèlix Larrosa ha explicat que «s'estudiarà el tipus d'ajuda que els podríem facilitar, veiem que és una actuació que es podria fer amb caràcter d'urgència i d'interès social. Hem de pensar que darrere d'Ilersis no hi ha només una activitat econòmica, hi ha una activitat de caràcter social. Hi ha moltes famílies que estan pendents d'aquesta situació i la vocació de l'alcalde i l'equip de govern i segur de tota la corporació és facilitar que les necessitats que puguin tenir es puguin satisfer amb la col·laboració, en general, de la societat, però també de les institucions. I, en aquest cas, la Paeria no pot deixar de costat a Ilersis amb aquest repte».

 

Una nova nau per a la Fundació Ilersis

ILERSIS Fundació Privada va signar divendres passat el contracte d'arrendament d'una nau amb CaixaBank, que preveu unes condicions avantatjoses durant el primer any de vigència. Un espai d'uns 2.000 metres quadrats al Polígon dels Frares de Lleida, que permetrà reiniciar part de l'activitat que tenia l'entitat a l'espai del Polígon El Segre, arrasat per les flames el passat 7 d'octubre.

La nau d'Ilersis calcinada

La nau d'Ilersis calcinada | LleidaDiari.cat

 

 

La gerent d'ILERSIS, Teresa Benet, ha agraït a l'entitat financera la rapidesa en trobar una solució que els permeti continuar amb l'elaboració dels lots de Nadal i provisionalment ocupar a alguns dels 40 treballadors que s'han quedat sense feina. Per la seva banda, el director de banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, ha reiterat el suport de l'entitat financera a les entitats socials del territori.

  

 

 

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *