Sense Categoria

L’Ajuntament de Lleida traslladarà les demandes dels usuaris d’Avant a la presidència de Renfe

LleidaDiari
  • maig 28, 2012
  • 2 min read
L’Ajuntament de Lleida traslladarà les demandes dels usuaris d’Avant a la presidència de Renfe

L’Ajuntament de Lleida traslladarà les demandes dels usuaris d’Avant a la presidència de Renfe| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la primera tinenta d’alcalde Marta Camps i del regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, han rebut avui una representació dels membres del Col·lectiu Usuaris Avant Lleida-Camp de Tarragona-Barcelona, que reclamen combois més segurs i mantenir les freqüències de pas actuals.

Després de la reunió, Ros s’ha compromés a traslladar les peticions dels usuaris dels Avant Lleida- Camp de Tarragona- Barcelona en la propera reunió amb els responsables de Renfe. El paer en cap ha recordat que l’Ajuntament de Lleida ja es va reunir amb els responsables de la companyia ferroviària el passat mes d’abril per reclamar ampliar el nombre d’Avant en horari nocturn i més trens Lleida-Saragossa. Ara, incorporarà també en les seves peticions, les que realitzen els usuaris de l’Avant Lleida-Barcelona. 

Un dels membres de la Plataforma, Gerard Chalons, ha explicat que els viatges entre Lleida i BCN han empitjorat tant pel que fa a la comfortabilitat com a la sensació de seguretat, des del passat mes de desembre, en què es van canviar els convois d’aquesta línia. Chalons ha exposat també que des del col·lectiu es tem una disminució de freqüències en l’horari d’estiu, que encara no s’ha fet públic oficialment. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *