L’Ajuntament de Lleida incrementarà la seguretat viària a l’Horta amb el desbrossament de 230 quilòmetres de camins

L’Ajuntament de Lleida incrementarà la seguretat viària a l’Horta amb el desbrossament de 230 quilòmetres de camins| Text i fotografia: ACN

 

L'Ajuntament de Lleida portarà a terme durant aquest mes de desembre el desbrossament d'un total de 230 quilòmetres de camins de l'Horta. L'objectiu d'aquests treballs, que es realitzen cada any, és incrementar la seguretat viària de la zona.

El tinent d'alcalde i regidor d'Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat de la Paeria, Fèlix Larrosa, ha destacat la importància del desbrossament dels marges dels camins, especialment en llocs on s'ha de millorar la visibilitat, com ara en girs o encreuaments de camins, “ja que incrementa la seguretat viària de les diverses partides de l'Horta de Lleida”. Els treballs de desbrossament formen part de la campanya de manteniment dels camins de l'Horta que l'Ajuntament de Lleida realitza cada any en aquells trams que requereixen accions d'arranjament o de reparació.
 
En concret, es treballarà en la millora de 51 camins o zones de l'Horta, que engloben les partides de Grealó-Quatre Pilans, Torres de Sanui-Vallcalent, Boixadors-Albi, Marimunt, Montcada, Mariola-Caparrella, Llívia-Pardinyes, Copa d'Or-Rufea-Butsènit, i la partida de Grenyana, entre altres. 
 
Els treballs de desbrossament, que tenen un pressupost de 18.000 euros, formen part de la campanya de manteniment dels camins de l'Horta que porta a terme cada la Paeria any en aquells trams que requereixen accions d'arranjament o de reparació.