Sense Categoria

L’Ajuntament de Lleida està treballant perquè es resolgui la situació de la Ramaderia Pifarré

LleidaDiari
  • setembre 21, 2015
  • 2 min read
L’Ajuntament de Lleida està treballant perquè es resolgui la situació de la Ramaderia Pifarré

L’Ajuntament de Lleida està treballant perquè es resolgui la situació de la Ramaderia Pifarré| Redacció – Fotografia: Ramaderia Pifarré

 

L’Ajuntament de Lleida està treballant en la resolució de la situació de la Ramaderia Pifarré. De moment, com ja va expressar divendres, els serveis jurídics municipals han emès un informe en el qual es desaconsella redactar un decret dictaminant l’obertura del camí privat d’un veí que impedeix l’accés a la granja. 

Per fer-ho, farà falta un document del DARP on es determinin els riscos i l’ordre d’accés per garantir el funcionament de la granja. El que divendres va redactar, a petició de la Paeria, no és suficientment ferm. Quan hi hagi garanties jurídiques al respecte, es podrà fer un decret d’Alcaldia, demanant l’obertura de la tanca o actuant subsidiàriament.
 
La Paeria ha expressat el seu suport a la família propietària de la granja i així li ha fet saber a través del tinent d’alcalde i regidor de l’Horta, Fèlix Larrosa, qui va rebre la família i ha visitat la granja aquest dissabte al matí, interessant-se pel tema i mostrant la voluntat d’arribar a la resolució del conflicte. En aquest sentit, l’Ajuntament està treballant i analitzant possibles alternatives, sempre d’acord a la legislació vigent. Entre altres, cal tenir present que existeix un altre camí titularitat de l’Adif i s’està estudiant la viabilitat d’aquesta via.
 
Des de l’equip de govern de la Paeria es considera que no es poden polititzar els conflictes entre veïns i que, com recorden els serveis jurídics de la família, el tema està judicialitzat i s’ha de respectar el que es resolgui, especialment pel que fa a les mesures cautelars sol·licitades.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *