L’Agustí Mestre de Lleida busca personal per a la campanya de Nadal

L'Agustí Mestre de Lleida

L'Agustí Mestre de Lleida | LleidaDiari.cat

 

El conegut establiment comercial de Lleida Agustí Mestre ha anunciat a través de les xarxes socials, la recerca de personal per tal de cobrir la feina de la campanya de Nadal. En aquest sentit, des de l'empresa lleidatana asseguren necessitar personal per a l'atenció al client, la secció de vendes, el magatzem i la caixa. Aquests llocs de treball s'haurien de cobrir en els mesos de novembre i desembre, és a dir, en plena campanya nadalenca. Els horaris, igual que les necessitats de personal, són molt diversos. Per això, busquen a persones que puguin treballar tant a temps parcial, com complet i, fins i tot, caps de setmana. Si estàs interessat només has d'enviar el currículum a l'adreça de correu electrònic treball@agustimestre.com o ficar-te directament en contacte amb l'empresa situada a la zona de Copa d'Or de Lleida, al costat del Decathlon.

 

Una empresa familiar arrelada a Lleida

L'Agustí Mestre és una empresa familiar molt arrelada a Lleida. Tal com expliquen ells mateixos, té una «clara voluntat de millorar dia a dia en el servei als seus clients, tot donant continuïtat al model comercial que des del 1921 ha anant evolucionant de manera constant». El seu catàleg de productes és molt divers i a Mestre, pots trobar des de joguines de tot tipus, fins a mobiliari per a jardins, piscines i zones a l'aire lliure. També ofereixen articles de casa, càmping slot i, evidentment, una infinita i variada decoració de Nadal. Ja saps, si vols formar part d'aquesta important empresa lleidatana, i estàs interessat en alguna de les feines que ofereixen de cara a la campanya de Nadal, només t'has de ficar en contacte amb ells.

 

Cal recordar, que les seves campanyes de Nadal són conegudes arreu de Lleida pel seu desplegament, tant en productes nadalencs, com en l'ambientació amb el seu popular Pare Noel, el trenet per als més petits o la parada de crispetes. No ho dubtis i envia el teu currículum a treball@agustimestre.com.