Sense Categoria

L’afició, una peça clau aquest temporada per al Força Lleida

LleidaDiari
  • juliol 24, 2013
  • 2 min read
L’afició, una peça clau aquest temporada per al Força Lleida

L’afició, una peça clau aquest temporada per al Força Lleida| Redacció – Fotografia: Força Lleida

 

L'empresa Uno Consulting Corporate, encarregada de l'àrea de màrqueting del Força Lleida, ha presentat aquest dimarts el pla estratègic per al futur immediat i a mig termini del club en aquesta àrea. Una de les mesures serà la d'oferir preus populars i assequibles amb especial atenció a les famílies.

El nou Pla de Màrqueting marca com a prioritat de l'entitat ser un projecte proper a l'aficionat i a la població en general. Fer del Força Lleida un patrimoni de la ciutat més enllà del bàsquet. Amb una gestió seriosa i sostenible on l'educació i la cultura formin part de la imatge club per poder duplicar els abonats en les properes 3 temporades.
 
Dins d'aquest pla, queda clar que el públic no anirà a veure un partit de bàsquet sinó que anirà al Barris Nord a gaudir d'una jornada lúdica on s'hi trobarà diverses activitats, concursos, esdeveniments culturals i una oferta de restauració adequada.
 
A partir d'ara el club intentarà tenir una afició més activa per aconseguir que el Barris Nord sigui un fòrum de talent, esport, espectacle i cultura. Uns aficionats a qui se'ls demanarà que creïn l'himne, decideixin la mascota i que, si ho desitgen, formin part de l'espectacle. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *