L’AECC Lleida organitza diverses activitats amb motiu del Dia contra el Càncer de Mama

Cartell dels aparadors roses

Cartell dels aparadors roses | @aecc

 

Amb motiu del dia mundial contra el càncer de mama el pròxim 19 d'octubre des de l'AECC- Catalunya Contra el Càncer han organitzat un seguit d'activitats durant el mes d'octubre amb l'objectiu de transmetre i incrementar el coneixement del seu servei de suport i acompanyament gratuït per a les persones amb càncer de mama i les seves famílies. D'altra banda, del 15 al 21 d'octubre més de 500 establiments s'han adherit a la campanya decorant el seu aparador de rosa. D'aquesta manera des de l'AECC volen aconseguir tenir més impacte a la població per tal de conscienciar sobre aquesta malaltia.

 

Activitats programades per l'AECC a la demarcació:

En relació als actes que es realitzaran durant tot el mes d'octubre a la demarcació cal destacar els següents: 

– 15 d'octubre: L'Ajuntament de Térmens enceta un cicle de conferències i el gimnàs EKKE de Lleida instal·la una taula informativa. 

– 16 d'octubre: L'EKKE organitza una caminada d'orientació i l'Ajuntament de les Borges Blanques instal·la una taula informativa.

– 17 d'octubre: L'Ajuntament de Térmens acull una xerrada sobre alimentació saludable. 

– 18 d'octubre: Térmens celebra la xerrada «Tot el que hem de saber sobre el càncer de mama», l'espai lúdic de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida acull un taller d'ús d'espais públics i el Palau de Margalef, a Juneda, organitza un taller de cuina. 

– 19 d'octubre: La plaça Ricard Viñes de Lleida celebra una taula oberta amb la periodista Mariví Chacón i a Tornabous, Artesa de Segre, Tàrrega, Arbeca, Torrefarrera i Golmés s'instal·la una taula informativa. Tanmateix, al CAP de Balaguer tindrà lloc una sessió terapèutica amb música, a Torregrossa es col·locarà una pancarta a l'ajuntament i al Club Tenis Lleida es durà a terme una acció solidària. També el dia 19, el gimnàs Trèvol Lleida tindrà una taula informativa, així com les localitats de Guissona i Bellcaire. Per últim, el Club Natació Lleida celebrarà la I Marató d'Spinning Solidari. 

– 20 d'octubre: A l'Albagés hi haurà una taula informativa, a Camarasa es farà una caminada de marxa nòrdica, a Alpicat es formarà part del programa de ràdio Salut A Punt i al Pont de Suert es durà a terme la IV AECC en Marxa. 

– 21 d'octubre: Cervera celebrarà la seva III AECC en Marxa, Vielha una Caminada contra el Càncer de Mama i Tremp la II AECC en Marxa. 

– 23 d'octubre: Rosselló tindrà una taula informativa. 

– 28 d'octubre: Albatàrrec organitzarà una caminada i instal·larà una taula informativa, la Seu d'Urgell celebrarà la IV AECC en Marxa, la Pobla de Segur també acollirà la IV AECC en Marca i a Linyola tindrà lloc la Matinal Motera.

 

Ja saps, si vols formar part d'una bona causa contra el càncer, només has de guardar-te un espai a la teva agenda i participar en alguna de totes les activitats programades per l'associació a Lleida. T'hi sumes?

Agenda dels actes a Lleida

Agenda dels actes a Lleida | AECC