L’acusat del crim d’Alfarràs diu que va apunyalar les víctimes perquè sentia veus

L'acusat pel crim d'Alfarràs, el primer dia de judici a l'Audiència de Lleida

L'acusat pel crim d'Alfarràs, el primer dia de judici a l'Audiència de Lleida | LleidaDiari.cat

 

L'acusat d'haver matat a ganivetades un home de 56 anys i d'haver ferit la seva filla de 33, en el domicili on pare i filla residien a Alfarràs (Segrià), el 19 de maig de 2016, ha dit que els va apunyalar perquè sentia veus. Josep S. G., de llavors 36 anys, ha declarat, al judici que ha començat aquest dilluns a l'Audiència de Lleida, que els volia “escarmentar” perquè li venien droga de mala qualitat i perquè les veus li deien que ho fes.

L'acusat pel crim d'Alfarràs, el primer dia de judici a l'Audiència de Lleida

L'acusat pel crim d'Alfarràs, el primer dia de judici a l'Audiència de Lleida | LleidaDiari.cat

 

 

Ha negat, però, que els volgués matar, tot i que entén que si apunyales algú moltes vegades, pot morir dessagnat. L'acusat, que pateix esquizofrènia paranoide i diu que escolta veus des dels 18 anys, creu que tots dos segueixen vius i assegura que els ha vist, ell treballant d'electricista i ella d'infermera, a la Unitat d'Hospitalització Penitenciària Psiquiàtrica (UHPP) de Can Brians, on està ingressat des del 22 de maig de 2016.

 

Fiscalia demana internament psiquiàtric

Per la seva banda, cal recordar que la fiscalia sol·licita que s'imposi a l'acusat del crim d'Alfarràs (Segrià) un màxim de 34 anys d'internament psiquiàtric «en un centre adequat per la seva esquizofrènia paranoide». L'acusació particular, en canvi, demana que se li imposin 39 anys i onze mesos de presó i la defensa que s'absolgui l'acusat i que se l'ingressi un màxim de sis anys en un centre psiquiàtric no penitenciari per tractar la seva patologia.

Imatge general de l'acusat pel crim d'Alfarràs, el primer dia de judici a l'Audiència de Lleida

Imatge general de l'acusat pel crim d'Alfarràs, el primer dia de judici a l'Audiència de Lleida | LleidaDiari.cat

 

 

L'Audiència de Lleida ha començat aquest dilluns el judici contra Josep S. G., de llavors 36 anys, acusat d'haver matat a ganivetades, el 19 de maig de 2016, un home de 56 anys, i haver ferit la seva filla de 33, en el domicili on pare i filla residien a Alfarràs. Segons el ministeri públic, l'acusat comprava setmanalment drogues al pis del pare i filla i aquell 19 de maig va anar a casa de les víctimes perquè pensava que l'estaven enganyant tant en la quantitat com en la qualitat de la droga que li venien.