L’acusat d’abusar de la neta de la seva parella a Agramunt ho nega i creu que l’ha denunciat per gelosia

Pla tancat de l'acusat d'abusar de la neta de la seva parella en tres ocasions, al judici a l'Audiència de Lleida

Pla tancat de l'acusat d'abusar de la neta de la seva parella en tres ocasions, al judici a l'Audiència de Lleida | LleidaDiari.cat

 

L'acusat de fer tocaments continuats a la néta de la seva parella des que la petita tenia cinc anys ha negat els fets aquest dijous en el judici que ha tingut lloc a l'Audiència de Lleida i ha declarat que potser la nena l'ha denunciat per gelosia perquè ella sempre volia estar amb la seva àvia. La menor, en canvi, ha relatat tres episodis d'abusos.

 

En el primer, a Elx, segons la menor, l'home va intentar que la nena, amb només cinc anys, el masturbés i en els altres dos, a Altea i a Agramunt, va ser ell, segons ha relatat la víctima, qui va ficar la mà sota la roba interior de la nena, quan ella tenia deu i tretze anys. La psicòloga i la treballadora social que han declarat al judici consideren creïble la versió de la nena i descarten que hagi fabulat ni que vulgui aconseguir algun benefici amb la denúncia, ja que a causa d'això, la nena, que es portava molt bé amb la seva àvia, ja no la veu.

  

 

 

El ministeri públic sol·licita que s'imposi a l'acusat sis anys de presó per un delicte continuat d'abusos sexuals i set anys de llibertat vigilada un cop surti de la presó. La defensa, que inicialment demanava l'absolució, ha contemplat, després de sentir els testimonis, considerar com a certs els últims abusos, que haurien tingut lloc l'agost de 2017 a Agramunt (Urgell), quan segons la nena, l'acusat li va introduir la mà al pantaló del pijama i la va acariciar. L'advocada sol·licita que es qualifiqui aquests fets com un delicte d'abús sexual, que se li imposi la pena mínima de presó i que aquesta pugui ser substituïda per una multa.