L’Actel Força Lleida no pot contra el líder de la categoria, el Quesos Cerrato Palencia| Redacció – Fotografia: Actel Força Lleida

L’Actel Força Lleida no ha pogut donar la sorpresa aquest divendres i ha perdut contra el líder de la categoria, el Quesos Cerrato Palencia, per 66 a 77. L'encontre s'ha disputat al pavelló Barris Nord de Lleida. El màxim anotador dels lleidatans ha estat Khyle Marshal amb 12 punts.

El matx, igualat fins al descans (34-39), s’ha trencat al tercer quart amb un parcial de 8 a 18 que donava 15 punts de coixí a un Palència, que no desaprofitava la oportunitat per sumar l’onzena victòria consecutiva i refermar el liderat a la categoria de plata del bàsquet estatal.

El proper partit de l’Actel Força Lleida serà aquest diumenge, a les 19 hores, a la pista del Melilla.