L’Actel Força Lleida es retroba amb la victòria al Barris Nord

L’Actel Força Lleida es retroba amb la victòria al Barris Nord| Redacció – Fotografia: Actel Força Lleida

L’Actel Força Lleida ha guanyat aquest divendres per 77 a 60 al Càceres, en un partit que es presentava vital per a les aspiracions lleidatanes i que s’ha resolt amb autoritat. Amb intensitat i una bona defensa com a base, els de Prado s’han posat per davant des d’un bon principi i no han deixat escapar l’avantatge. Marshall, amb 17 punts i 7 rebots, ha estat l’MVP.

Els de la Terra Ferma han començat el partit molt atents i amb encert des de sota la cistella. Els lleidatans, a més, han pogut sortir al contraatac gràcies a un rebot ben tancat i més d’una recuperació de pilota, però no ho han acabat transformar en punts. Per la seva banda, els visitants confiaven en els centímetres de Serrano per fer mal i, fins i tot, aconseguien un primer avantatge (4-7) amb un triple de Parejo. Andújar, no obstant, s’ha carregat l’equip a l’esquena i amb nou punts de tots colors i formes ha deixat els de Prado per davant al finalitzar el primer quart (17-13).

En el segon període, qui ha començat perdent pilotes ha estat l’Actel i els extremenys ho han aprofitat per girar la truita (19-20). Malgrat això, la defensa seguia prou solvent i ha estat la base per sumar un parcial de 9-0, amb Andújar, Sevillano i Marshall de protagonistes, que ha catapultat als de casa (28-20). Amb el Lleida en bonus, Càceres ha disposat de diversos tirs lliures, tot i que s’ha arribat al descans amb un marcador de 30-23 encara força favorable pels locals.

A la represa, els dos equips s’han entonat des de l’exterior, una assignatura que havia quedat pendent fins aleshores. Els lleidatans, però, han posat una marxa més, capitanejats per Alzamora i animats per Marshall, i han augmentat l’avantatge a 14 punts (42-28). Aquesta renta s’ha mantingut gràcies a una bona defensa i a la precipitació visitant, deixant un resultat de 54-40 a falta dels darrers deu minuts.

Sutina, amb el canell calent des de l’anterior període, ha anotat dos triples només començar el període definitiu i ha posat les coses molt de cara pels lleidatans (60-43). Els extremenys, lluny de donar-se per vençuts, han reduït la distància a base d’insistència, però un altre triple de la versió Curry de Sutina ha tornat a deixar les coses al seu lloc (65-51). Amb tot decidit, els de Prado s’agradaven i han acabat augmentant la distància, deixant un resultat final ampli (77 a 60), vital per seguir en la lluita per la salvació.