L’Actel Força Lleida es juga aquest dimecres el passi a semifinals del play-off d’ascens

L’Actel Força Lleida es juga aquest dimecres el passi a semifinals del play-off d’ascens| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

 

El Força Lleida es juga aquest dimecres al vespre passar a semifinals del play-off d’ascens a l’ACB. Els lleidatans jugaran a partir de les 20.30 hores al pavelló Barris Nord de la ciutat el segon partit de la primera eliminatòria, després de guanyar diumenge el primer matx contra el Palma Air Europa.

L’empresa amb delegació a Torrefarrera Alessa Càtering Services Serunion serà el patrocinador del partit d’aquest dimecres. La companyia, situada al Polígon de Torrefarrera al Camí de les Comes s/n, ofereix els seus serveis de càtering en l’àmbit de l’educació, el sanitari i el social. 
 
De cara al partit, hi ha dos jugadors ‘tocats’. José Simeón té problemes al dit petit d’una mà i haurà de jugar amb el dit immobilitzat. Per la seva banda, Kahlig, amb un fort cop al genoll, ha hagut d’estar 48 en repòs. Durant el matí d’aquest dimecres farà una prova per veure si pot jugar al vespre.
 
El play-off té premi
Els assistents als partits del Barris Nord poden guanyar, gràcies a Iltrida Viatges, un creuer pel Mediterrani per a dues persones en un vaixell de luxe adquirint les butlletes que comercialitzen els integrants del club.
 
Els preus de les entrades a taquilla seran de 5 euros pels abonats i de 8 euros pels no abonats. No obstant, també hi ha a la venda 2.000 butlletes dobles en les que les persones que les adquireixin tenen l’entrada al partit de play-off i una butlleta per participar en el sorteig del creuer de luxe pel Mediterrani per només 5 euros. Les butlletes, que es poden adquirir a través dels jugadors de base del club, a les oficines del Barris Nord, a Qeviris, a les botigues Orange i a la Perruqueria Class, serveixen tant per abonats com per no abonats. Les butlletes es dipositaran en una urna a l’entrada del pavelló on, a més, Iltrida obsequiarà als assistents amb una promoció exclusiva pels aficionats del Força Lleida per multitud de viatges més. El sorteig es realitzarà públicament al finalitzar la participació de l’equip al play-off. 
 
D’aquesta manera els abonats que les adquireixin obtenen pels mateix preu la possibilitat de guanyar el creuer i el seu carnet gratuït per la temporada 2015/16 i els no abonats obtenen un estalvi de 3 euros i la possibilitat de guanyar el viatge.