Articles

L’Actel Força Lleida, cuer en solitari

  • febrer 28, 2016
  • 3 min read
L’Actel Força Lleida, cuer en solitari
L’Actel Força Lleida, cuer en solitari

L’Actel Força Lleida, cuer en solitari| Redacció – Fotografia: Actel Força Lleida

 

L’Actel Força Lleida ha perdut aquest dissabte a la pista de l’Oviedo per 76 a 68 un partit molt treballat, amb els atacs pocs afinats a causa d’unes defenses molt intenses i que no s’ha decidit fins al final. Enmig d’una gran igualtat, els locals han donat un pas endavant just abans d’acabar la primera part. Els de Prado, no obstant, han aconseguit empatar en diverses ocasions gràcies a Andújar (21 punts, 12 rebots) i Pérez (20 punts) però un parcial de 10-1 en els darrers minuts ha acabat decantant la balança.

L’Oviedo ha sortit amb una bona defensa i molta insistència en llençar des de l’exterior, mentre que els lleidatans tenien en Sevillano un punyal i en Gerun un antídot pels interiors locals. Passats sis minuts, un 2+1 d’Andújar posava l’Actel Força Lleida per primer cop per davant (10-12) i s’ha forçat el bonus rival ben aviat. Tot i això, els asturians, estirats per Miso, han aguantat les embranzides visitants, als quals no els entraven els triples (1/8 en el 1Q), i han aconseguit acabar el període guanyant de dos punts (18-16).
 
Amb dos equips intensos i ben plantats a darrere, l’encert minvava i ningú acabava de donar un pas endavant. Tot i que l’Actel Força Lleida no perdia pilotes, alguns rebots defensius d’Oviedo es convertien en contraatacs que els permetien seguir per davant (25-22). En canvi, els lleidatans vivien de jugades individuals i normalment els tirs no eren alliberats. L’últim minut ha estat fatídic pels de Prado, que han vist com Sánchez i Bassas anotaven cinc punts en un obrir i tancar d’ulls i han obert una petita bretxa al marxar als vestidors (33-26).
 
A la represa, Alzamora i Gerun han retallat distàncies (33-30) però la reacció local ha estat immediata i amb cinc punts consecutius han tornat a agafar la paella pel mànec. Andújar, no obstant, s’ha posat l’equip a l’esquena i també amb cinc punts seguits ha deixat altre cop als lleidatans més a prop de la remuntada (38-35). Poc després, Pérez de tres i dos tirs lliures de Gerun han donat continuïtat a la ratxa i l’empat s’ha fet realitat (40-40). A les acaballes del quart, una falta antiesportiva ha permès als asturians sumar quatre punts que els han donat la capdavantera per encarar el darrer període (48-44).
 
Enmig d’uns compassos de partit força imprecisos, Marshall era l’únic capaç de sumar per l’Actel, però Hearst responia a l’acte. Van Wijk i Miso, amb un triple per cap, posaven les coses costa amunt a falta de quatre minuts (61-51) i el bonus de faltes no deixava que la defensa visitant fos del tot contundent. Lluny de tirar la tovallola, Pérez i García, des de la línia de 6.75, i Andújar retallaven, però Cabanas sempre tenia la canya a punt sota cistella. Amb el temps en contra i els locals afinats en els tirs lliures, la remuntada s’ha quedat en un somni i la victòria s’ha quedat a Oviedo (76-68).

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.