L’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn compleix 38 anys

L’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn compleix 38 anys| Redacció – Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 

La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha assistit avui, juntament amb el coronel delegat de Defensa a Catalunya, Zenón Luis Quintana, a l’acte commemoratiu del XXXVIII aniversari de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn (AGBS) que ha presidit el coronel director de l’Acadèmia, Luis Castuera.

Manso ha expressat la seva satisfacció per assistir a un acte que commemora 38 anys de trajectòria docent i ha afirmat que “el fet de participar avui en aquest acte és una mostra més del recolzament envers el territori perquè seria contradictori defensar-lo només de paraula i no amb fets”.

L’acte, que s’ha dut a terme a l’esplanada 'Rei Joan Carles I' de l’Acadèmia, ha començat amb la revista a la formació i el posterior lliurament de condecoracions. La commemoració de l’aniversari ha finalitzat amb l’acte Homenatge als Caiguts i la desfilada de tancament.

A l’acte hi han assistit, entre d’altres autoritats i representants del territori, l’alcalde de Talarn, Lluís Oliva.