Sense Categoria

La zona blava de la Rambla Ferran i de Rovira Roure s’encareix i es redueix el temps d’estacionament

LleidaDiari
  • gener 18, 2013
  • 2 min read
La zona blava de la Rambla Ferran i de Rovira Roure s’encareix i es redueix el temps d’estacionament

La zona blava de la Rambla Ferran i de Rovira Roure s’encareix i es redueix el temps d’estacionament| Text i fotografies: Laura Biela

 

Lleida compta des d'aquest divendres amb 60 places d'aparcament en zona blava més cares que la resta. A més, en totes elles també es redueix el temps d'estacionament, ja que es podrà estar com a màxim 60 minuts.

Quaranta d'aquestes places estan ubicades a Rovira Roure, entre la plaça Ricard Vinyes i el passeig de Ronda (a la vorera de l'Opencor). La resta, un total de vint, a la Rambla Ferran, entre els carrers Alcalde Fuster i Ramon Castejón. Si fins ara el preu per aparcar en aquesta zona era de 0,015 euros el minut, ara passa a ser de 0,025 euros el minut.

Així mateix, les persones que aparquin en aquestes zones solament podran estar-hi un total de 60 minuts, tal i com ja passa ara amb les places de zona blava que hi ha al pàrquing de l'estació de trens, en les que solament s'hi pot estacionar un màxim de 30 minuts.

Per informar a la ciutadania d'aquesta mesura, que pretén, segons la Paeria, incrementar la rotació de vehicles i fer que més conductors puguin aparcar en una mateixa zona, l'Ajuntament de Lleida ha instal·lat cartells explicatius a les dues zones per informar als conductors. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *