Sense Categoria

La Volta Ciclista Internacional de Lleida torna de nou a la ciutat ampliant recorregut i etapes

LleidaDiari
  • març 12, 2015
  • 2 min read
La Volta Ciclista Internacional de Lleida torna de nou a la ciutat ampliant recorregut i etapes

La Volta Ciclista Internacional de Lleida torna de nou a la ciutat ampliant recorregut i etapes| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La Volta Ciclista Internacional tornarà a Lleida els dies 27. 28 i 29 de març. Aquesta cita, que enguany constarà amb quatre etapes, aplegarà prop de 150 ciclistes nacionals i internacionals i que tindrà un espectacular final a la Seu Vella de la ciutat.

La primera etapa sortirà divendres al migdia des de Lleida, recorrent el Port d’Àger i amb fi a Balaguer. Dissabte es donarà el tret de sortida des de Balaguer i es recorrerà al Pla d’Urgell i les Garrigues, arribant de nou a Lleida. A la tarda hi haurà una contrarrellotge amb sortida i arribada a la Llotja i, diumenge, una etapa molt dura per les Garrigues, només apta per a corredors experts. El final de la Volta Ciclista tindrà lloc a la Seu Vella de Lleida: “Un final espectacular pujant pel Carrer Cavallers, passant pel Mercat del Pla i la Porta dels Lleons i acabant a la Plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella de Lleida”, ha explicat el president del Club Esportiu Speed Republik, Sergi Escobar, 
 
Per la seva banda, Àngel Ros s’ha mostrat molt satisfet “per haver recuperat la Volta Ciclista a Lleida, una competició que posa el nom de Lleida en el mapa ciclista internacional”. I ha afegit: “Recuperar una prova ciclista d’aquestes característiques requereix un gran esforç, però tenim la voluntat de tornar a tenir la Volta Ciclista a Lleida dins el calendari ciclista internacional”.
 
La Paeria aporta, amb caràcter excepcional, una subvenció de 50.000 euros a la Volta Ciclista Internacional Província de Lleida i també hi ha 10.000 euros en patrocinis privats, que es preveuen incrementar en les properes edicions.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *