Sense Categoria

La VII Cursa dels Templers homenatjarà Juanjo Garra

LleidaDiari
  • maig 31, 2013
  • 2 min read
La VII Cursa dels Templers homenatjarà Juanjo Garra

La VII Cursa dels Templers homenatjarà Juanjo Garra| Redacció – Fotografia: Km0 Ponent

 

La VII Cursa de Templers, que es celebrarà el proper 16 de juny a Lleida, homenatjarà l’alpinista lleidatà Juanjo Garra, el que fou un dels promotors de la prova, que enguany parteix amb el lema ‘Lleida al Cor’. A dia d’avui hi ha 500 corredors inscrits en aquesta cursa.

La setena edició de la Cursa dels Templers, organitzada conjuntament per l’Associació Atlètica Km0 Ponent i l’Ajuntament de Lleida (Regidoria d’Esports i Turisme de Lleida) manté la distància de 10 quilòmetres urbans per la ciutat de Lleida, amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny.
 
El tancament d’inscripcions, serà el proper dimecres dia 12 de juny o quan s’arribi a 1.800 inscrits.
 
El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha presidit la presentació aquest dijous, al Castell de Templers, de la setena edició de la prova. La cursa aquest any porta per lema ‘Lleida al Cor’ i per això tots els regals que rebran els participants seran productes locals. Com a novetat, aquest any s’ha reduït el preu de les inscripcions.
 
Alonso també ha destacat que es tracta d’una cursa consolidada en el calendari d’esdeveniments esportius de la ciutat i ha agraït els organitzadors la seva iniciativa. Així mateix, ha remarcat el doble vessant de la prova, que permet alhora promocionar un element patrimonial destacat de la ciutat, el Castell Templer de Gardeny. Per la seva banda, el director de Turisme de Lleida, Joan Baigol, ha explicat que aquest any, com a novetat, a a banda de les habituals jornada de portes obertes a corredors i acompanyants, els corredors rebran una invitació per visitar el Castell.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *