Sense Categoria

La Universitat de Lleida tanca al públic fins al 6 de gener

LleidaDiari
  • desembre 22, 2015
  • 2 min read
La Universitat de Lleida tanca al públic fins al 6 de gener

La Universitat de Lleida tanca al públic fins al 6 de gener| Redacció – Fotografia: Universitat de Lleida

 

La Universitat de Lleida (UdL) tanca les seves portes al públic durant quinze dies aquest Nadal per estalviar uns 66.500 euros (40.000 euros en energia, 25.000 en neteja i 1.500 en comunicacions), una quantitat similar a l'assolida durant el mateix període de l'any 2014, segons el vicerector de Campus, Jesús Avilla. La majoria d'edificis suspendran la seva activitat quotidiana entre els dies 23 de desembre i 6 de gener, ambdós inclosos, mantenint un servei de seguretat les 24 hores en tots els campus.

Els dies 24 i 31 de desembre totes les instal·lacions romandran tancades. Els serveis mínims s'estableixen pels dies 23, 28, 29 i 30 de desembre; 4 i 5 de gener. Restaran en funcionament les biblioteques de Ciències de la Salut i de la Facultat de Lletres, al Rectorat, que obriran de 9.00 a 21.00 hores; a excepció del dia 5 de gener, que només funcionarà la de Lletres fins a les 15.00 hores. També resten obertes les sales d'estudis de tots els campus de la UdL, menys la de l'ETSEA, ja que aquí es tancaran tots els edificis.
 
El Registre General de la UdL funcionarà els dies de serveis mínims, de 9.00 a 14.00 hores, a la planta baixa del Rectorat. Així mateix, mantenen la seva activitat l'edifici CREA i la consergeria de l'Edifici Polivalent, al campus de Cappont; l'estabulari i la Unitat docent de la Facultat de Medicina a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l'edifici de Biomedicina 1, que acull l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.
 
Aquest és el cinquè any consecutiu que la UdL aplica aquesta mesura, que va començar a l'estiu del 2011 coincidint amb les retallades pressupostàries. Es tracta de “deixar les instal·lacions universitàries en serveis mínims durant els períodes d'inactivitat docent per poder fer front a la retallada del finançament públic”, segons explica la Gerència.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *