Articles

La UE Tàrrega guanya el trofeu Fira del Meló d’Artesa de Segre

  • agost 26, 2013
  • 2 min read
La UE Tàrrega guanya el trofeu Fira del Meló d’Artesa de Segre
La UE Tàrrega guanya el trofeu Fira del Meló d’Artesa de Segre

La UE Tàrrega guanya el trofeu Fira del Meló d’Artesa de Segre| Redacció – Fotografia: UE Tàrrega (Arxiu)

 

La UE Tàrrega està portant a terme una excel·lent pretemporada amb sis victòries consecutives en els sis darrers partits jugats. En total, ha aconseguit sis victòries, un empat i una derrota en l’únic partit que va encaixar un gol. Però, és que, el balanç es tant positiu que en els vuit partits disputats fins ara, ha marcat 20 gols i només n’ha encaixat un. Un balanç positiu pel club, tot i haver jugat davant d’equips de Segona Catalana els cinc darrers partits i haver-los plantat cara a tots.

Al camp de l’Artesa va jugar el targarí Saife, que si definitivament es queda al club, serà un bon reforç, ja que a banda de marcar el tercer gol blaugrana ha de ser un jugador important de l’equip. A Artesa, va inaugurar el marcador Manu Marchal al minut 3 de joc, Nuno va fer el zero a dos al 16 i Saife el zero a tres al minut 21.
 
Amb aquest resultat es va arribar al descans i desprès en els segons quaranta cinc minuts, la U. E. Tàrrega va continuar fent de les seves fins a completar el resultat de 0 – 4 amb gol de Juande, i conquerir el Trofeu Fira del Meló.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.