Sense Categoria

La UE Tàrrega estrenarà equipació aquest diumenge

LleidaDiari
  • octubre 26, 2012
  • 2 min read
La UE Tàrrega estrenarà equipació aquest diumenge

La UE Tàrrega estrenarà equipació aquest diumenge| Redacció – Fotografia: U.E. Tàrrega

 

La UE Tàrrega estrenarà una nova vestimenta, i oficialment un nou patrocinador principal per aquesta temporada 2012/2013. “Aquesta equipació té un disseny innovador, desprès de tants anys de lluir la samarreta blaugrana tradicional”, segons ha comentat el president, Joan Amorós. El quadre targarí l’estrenarà davant de l’Igualada, en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga de Primera Catalana.

La UE Tàrrega ha modernitzat la seva equipació oficial i en especial la samarreta amb un nou disseny (ja que els pantalons continuaran essent negres i les mitgetes blaugrana), on es manté el blau i el grana, però amb unes franges més amples. A més, s’incorporen tres senyeres: dues estaran situades a les mànigues, i l’altra, a l’interior de la part del coll de la samarreta, com tenen altres clubs catalans. La samarreta també incorpora un motiu del centenari del començament de la pràctica del futbol a la ciutat que se celebra aquest any, i al darrere de la mateixa hi ha una inscripció amb el lema 'Tots som del Tàrrega', ja que la UE Tàrrega és l’hereva d’aquells qui, per primer cop, van practicar el futbol a la ciutat 
 
La UETàrrega la vestirà per primer cop en un partit oficial aquest proper diumenge davant de l’Igualada. Abans del partit, que començarà a les 12.00 hores al municipal Joan Capdevila, es farà la foto oficial de la plantilla d’aquesta temporada 2012/2013, amb la nova vestimenta i amb el logotip d’ Electro-Tarr, el nou patrocinador principal de la UE Tàrrega.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *