La UE Balàfia presenta els seus 22 equips de futbol base

La UE Balàfia presenta els seus 22 equips de futbol base| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La UE Balàfia ha fet aquest diumenge l’acte oficial per presentar els equips que formen la base del club la temporada 2012-2013. Enguany, el club té un equip més respecte l’any passat. En total són 22 conjunts, amb 360 jugadors, que van des de les categories més petites, les babies, a l’Amateur, que juga a 3a Catalana.

Els regidors Txema Alonso i Joan Gómez han assistit a la presentació dels equips, que s’ha fet a les mateixes instal·lacions del club. Alonso ha subratllat l’ampliació dels vestidors del camp de futbol que la Paeria està duent a terme i que s’acabaran aviat. Amb aquesta actuació, el regidor ha comentat que es dóna resposta a una necessitat del club i es dignifica aquest espai municipal amb una gran activitat esportiva. Per la seva banda, Gómez ha destacat la importància del foment de l’esport i com el club està plenament integrat en l’activitat social del barri.
 
Els regidors han desitjat una bona temporada als equips, fomentant els valors del treball en equip, l’esportivitat i la formació, i també han felicitat el president, Francisco José Rodríguez, qui s’estrena en el càrrec aquesta temporada. També han estat presents en la presentació el delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Terés, i el president de l’AV del barri, Toni Baró.
 
Els equips de la base han desfilat pel camp i s’han situat al mig per fer les corresponents fotos de la temporada, amb l’assistència de moltes famílies que han omplert les grades.