La UdL obre els cursos d’anglès a la ciutadania

La UdL obre els cursos d’anglès a la ciutadania| Redacció – Fotografia: Universitat de Lleida

 

L'Institut de Llengües de la UdL presenta enguany algunes novetats. Una d'elles són els cursos d'anglès de tots els nivells i grups de conversa on s'hi pot matricular qualsevol persona que estigui interessada, major de 16 anys, sigui o no de la Universitat de Lleida.

Des de fa dos anys, l'Institut de Llengües havia obert a la ciutadania els cursos d'altres llengües com ara català, castellà, occità, francès, xinès… I ara és el torn de l'anglès, “per donar resposta a una demanda real i necessària en el context actual”, afirma la seva directora, Marta Giné.
 
Així, enguany s'oferten cursos d'alemany (A1 i A2); anglès (A1 fins a C1); castellà (A1 fins a B2); català (A1 fins a C2); francès (A1 fins a B1); italià (A1 i A2); occità (A1 fins a B2); rus (A1); i xinès (cursos inicials), amb la possibilitat d'obtenir diplomes homolgats.
 
Mentre que la matrícula per als cursos inicials de cada idioma ha de formalitzar-se a partir d'aquest dijous, pel que fa als altres nivells la matrícula per a persones externes a la UdL comença el proper 1 d'octubre. Els preus dels cursos varien segons la seva durada i van des del 180 fins als 425 euros. Abans però s'haurà d'acreditar el nivell que es té de cada llengua ja sigui amb un certificat oficial o realitzant un examen previ.
 
L'altra novetat de l'Institut de Llengües és l'obertura a tota la ciutadania del servei de traducció (directa i inversa) i de correcció de textos en les principals llengües, tant del país (català, occità, castellà) com estrangeres (àrab, alemany, anglès, italià, francès, rus i polonès).

rn