Sense Categoria

Discussió entre Torra i Albiol a l’acte de record de l’atemptat de Cambrils

Avatar
  • agost 19, 2018
  • 2 min read
Discussió entre Torra i Albiol a l’acte de record de l’atemptat de Cambrils

 

L'acte de record de l'atemptat de Cambrils, que s'ha celebrat aquest dissabte al matí al lloc on es va produir l'atac gihadista, ha deixat imatges emotives per al record, però també d'altres que, en l'escala política, no han passat pas desapercebudes. En concret, s'hi ha pogut veure una discussió entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del PP català, Xavier García Albiol.

 

Segons el vídeo del moment, Albiol retreu alguna cosa a Torra, que li respon amb vehemència i acaba marxant bruscament, quan el líder popular encara li responia. Tot plegat, sota l'atenta mirada de l'únic conseller tarragoní del Govern, el titular d'Ensenyament, Josep Bargalló; i les líders del PDECat i el PSC de Cambrils, Mercè Dalmau i Ana López, respectivament.

 

Les versions de Torra i Albiol sobre la discussió

A l'escena s'hi veuen gestos contundents, però en canvi es fa difícil desxifrar què es diuen, exactament, Torra i Albiol. Ara bé, tots dos ja han donat la seva versió sobre què ha passat. Segons el president de la Generalitat, el president del PP català l'ha interpel·lat «en un moment que no era el moment, era un moment de recolliment i de silenci». Albiol, però ha explicat que havia retret a Torra les seves paraules aquest divendres, en l'acte de record a l'atemptat que es va fer a la presó de Lledoners.

 

El president va dir, en referència a la causa oberta pel procés, que «nosaltres no ens hem de defensar de res, hem d'atacar aquest estat espanyol injust». «Europa ens ha donat la raó i si Europa jutja d'una determinada manera i Espanya jutja de manera contrària qui té el problema?», va dir el president de la Generalitat. Albiol, doncs, ha retret a Torra les seves paraules i, segons ell, el president de la Generalitat «ha perdut les formes». «Li he retret que des del seu càrrec hauria de mantenir un altre tipus de comportament, especialment en les últimes hores. Se n'ha anat dient no sé què perquè no l'he entès ni l'he acabat d'escoltar», ha comentat.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *