Articles

La segona edició del circuit Mitges de Ponent escalfa motors

  • febrer 13, 2016
  • 2 min read
La segona edició del circuit Mitges de Ponent escalfa motors
La segona edició del circuit Mitges de Ponent escalfa motors

La segona edició del circuit Mitges de Ponent escalfa motors| Redacció – Fotografia: Iter5

 

La segona edició del circuit Mitges de Ponent, que aplega les quatre mitges maratons (Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida) que es disputen a les comarques lleidatanes, s'ha presentat aquesta setmana a l'Ajuntament de Balaguer.

Aquesta nova edició s'iniciarà el proper 21 de febrer amb la Mitja Marató de Balaguer, organitzada pels Runner's Balaguer i per l'Ajuntament de la capital de la Noguera, i continuarà el 8 de maig amb la Mitja Marató Ciutat de Tàrrega, organitzada pels 100×100 Fondistes Tàrrega. Després de l'estiu, serà el torn per a la Mitja Marató de Mollerussa, amb l'AA Xafatolls al capdavant, que se celebrarà el 16 d'octubre, per acabar el circuit el 20 de novembre amb la Mitja Marató de Lleida, organitzada per l'AE Ekke.
 

La iniciativa d'aglutinar les quatre mitges lleidatanes va néixer l'any passat de la mà dels organitzadors de cadascuna de les curses. Ho van fer amb el lema 'Posa't les Mitges' i amb l'objectiu de valorar l'esforç personal i potenciar aquesta modalitat esportiva, una voluntat que ara tots ells han refermat. Enguany, per premiar la fidelitat de tots aquells esportistes que facin totes les mitges ('finishers'), se'ls obsequiarà amb una dessuadora Joma amb el logo de les Mitges de Ponent.
 
Per establir les classificacions de les Mitges de Ponent puntuaran els tres millors temps de les proves del circuit, amb un mínim de 2 curses realitzades. El sistema de puntuació de les proves es calcularà respecte al temps del primer corredor amb la fórmula: (temps primer corredor/temps corredor)*100 punts. La gestió d'aquest circuit anirà a càrrec de l'empresa lleidatana Iter5, entitat amb molta experiència i que actualment organitza la Lliga de Ponent de curses de 5 i 10 quilòmetres a la província de Lleida.
 
La presentació ha comptat amb la presència de l'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, de la regidora d'Esports i Joventut, Gemma Vilarasau, i en representació dels clubs organitzadors hi ha assistit Josep Maria Marqués (Runner's Balaguer), Ivan Espílez (AE Ekke) i Juli Niubó i Ricard Pastó (AA Xafatolls).

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.