Sense Categoria

La Partida de Llívia inicia la seva Festa Major

Avatar
  • agost 31, 2013
  • 2 min read
La Partida de Llívia inicia la seva Festa Major

La Partida de Llívia inicia la seva Festa Major| Redacció

 

La Partida de Llívia inicia aquest divendres i fins diumenge la seva Festa Major, tres dies de celebració, convivència, germanor i ciutadania que aplega els veïns i veïnes en un ampli ventall d’activitats socials, esportives i culturals. 

L’alcalde accidental, Josep Presseguer, el regidor de barri, Josep Barberà, i diversos regidors de la Corporació Municipal, han volgut compartir amb els veïns i veïnes el tret de sortida a aquesta celebració, que s’ha iniciat amb la traca, la coronació de les pubilles i diverses actuacions musicals per amenitzar la festa als veïns i veïnes de la partida i dels voltants.
 
Els actes previs a l’inici de la festa ja s’han començat a celebrar aquest divendres, amb la mostra 'Pincellada a la història de la pagesia', l’exposició dels treballs artesanals a càrrec de la Vocalia de la Dona, i també amb un partit de futbol entre el jovent del barri. 
 
Dissabte tindrà lloc el tradicional esmorzar popular de la partida, la gran batalla d’aigua i jocs per la canalla, un concurs de botifarra ràpida, un concurs de pastissos i una gran sessió de ball a la nit, entre altres activitats.  

rn

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *