La Partida Caparrella busca imatges antigues de l’Horta de Lleida

La Partida Caparrella busca imatges antigues de l’Horta de Lleida| Redacció – Fotografia: Partida Caparrella

 

La Junta de Veïns de la Partida Caparrella busca imatges antigues i agroculturals de l'Horta de Lleida i dels pobles del voltant. L'objectiu és recollir fotografies digitalitzades (cal anotar procedència, autor/a i activitat de la imatge) on es visualitzin activitats relacionades amb la cultura agrària del camp i la vida de la pagesia i ramaderia durant el segle XX. 

La pròpia Junta recollirà les imatges enviades a partidacaparrella@gmail.com i en farà una exposició oberta a tothom a mitjans de setembre. Així mateix, s'encarregarà d'imprimir-les i fer el peu de pàgina indicacions i agraïment a l'autoria. 
 
El fons documental i les imatges estaran a disposició de totes les associacions de veïns de l'Horta i dels barris de Lleida, per si volen utilitzar-les en els seus actes culturals. 
 
La Junta de Veïns de la Partida Caparrell anima a tothom a parlar amb padrines i padrins, treure el pols a alguna imatge entranyable que ajudi a fer estimar, respectar i aprendre la tradició del camp i enviar-la al correu de la partida.