Sense Categoria

La Paeria reordena temporalment el trànsit al carrer Acadèmia amb motiu de les obres del nou col·lector

LleidaDiari
  • abril 20, 2015
  • 2 min read
La Paeria reordena temporalment el trànsit al carrer Acadèmia amb motiu de les obres del nou col·lector

La Paeria reordena temporalment el trànsit al carrer Acadèmia amb motiu de les obres del nou col·lector| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

 

La Paeria reordena temporalment el trànsit del carrer Acadèmia amb motiu de les obres del nou col·lector de República del Paraguai. A partir d'aquest dimarts es tallarà el sentit de circulació entre la Plaça de l’Exèrcit i la República del Paraguai durant en període de tres setmanes, en què es connectarà la xarxa de clavegueram del carrer Acadèmia al nou col·lector. El sentit de circulació entre Avinguda Catalunya i Plaça de l’Exèrcit continuarà sent plenament operatiu.

Per portar a terme aquesta connexió es construirà un pou de 4,65 metres d’amplada, 6,20 metres de longitud i 4,62 metres de fondària a la cruïlla del carrer Acadèmia amb República del Paraguai. Les dimensions del pou, juntament amb l’espai necessari per ubicar les proteccions de la rasa, fan necessària l’ocupació d’uns dels dos carrils de circulació del carrer Acadèmia.
 
El recorregut alternatiu pels vehicles procedents de Cos Gayon que vulguin accedir al carrer Acadèmia serà per Passeig de Ronda, Lluís Companys i Avinguda Catalunya fins carrer Acadèmia. Els vehicles procedents del carrer Templers hauran de desviar-se obligatòriament en direcció a plaça de l’Exèrcit, quedant anul·lat temporalment el gir a l’esquerra.
 
Aquesta ordenació temporal del trànsit al carrer Acadèmia no afectarà l’accés a cap aparcament subterrani ni zones de càrrega i descàrrega, ni xarxa de bus ni trànsit de vianants.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *