Sense Categoria

La Paeria millorarà la seguretat de vianants i vehicles a la rotonda de l’avinguda Rovira Roure amb el carrer Olivera

LleidaDiari
  • agost 15, 2016
  • 2 min read
La Paeria millorarà la seguretat de vianants i vehicles a la rotonda de l’avinguda Rovira Roure amb el carrer Olivera

La Paeria millorarà la seguretat de vianants i vehicles a la rotonda de l’avinguda Rovira Roure amb el carrer Olivera| ACN – Fotografia: Google Maps

 

L'Ajuntament de Lleida millorarà la seguretat viària de vianants i vehicles a la rotonda de l'avinguda Rovira Roure amb el carrer Olivera amb la construcció de rebaixos i dos nous passos de vianants semaforitzats, que connectaran els dos costats de l'avinguda Rovira Roure a l'alçada de l'església de Montserrat, tant a la banda davant de l'establiment KOA com a la del davant del restaurant Punt Estrella. 

Segons la Paeria, aquesta actuació permetrà millorar la seguretat dels vianants en una zona amb un increment important de desplaçament en els últims anys. Les obres s'allargaran durant un mes i compten amb un pressupost de 59.328,78 euros (iva inclòs). El projecte també inclou desplaçar el bàcul de semàfor que obstaculitza l'itinerari dels vianants a l'avinguda Tortosa amb el carrer Baró de Maials.
 
L'Ajuntament de Lleida treballa des de fa temps per millorar la seguretat viària de la ciutat a través de dos eixos principals: l'educació viària i la conscienciació ciutadana, d'una banda, i les millores urbanístiques en matèria de mobilitat –especialment en zones properes a centres escolars-, per altra.
 
Les millores urbanístiques per augmentar la seguretat viària a la ciutat de Lleida han estat constants els darrers anys i s'han centrat, molt especialment, en dotar els passos de vianants i les cruïlles d'una major visibilitat, en el control de l'excés de velocitat, en el reforç de la senyalització tant vertical com horitzontal, en l'augment de places d'estacionament, en l'arranjament de voreres i en la millora de l'accessibilitat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *