La Paeria i Creu Roja es reuneixen per establir el protocol d’actuació d’acollida alsrefugiats

La Paeria i Creu Roja es reuneixen per establir el protocol d’actuació d’acollida alsrefugiats| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La Paeria s’ha reunit aquest divendres amb la presidenta de Creu Roja, Dolors Curià, per continuar treballant de forma unitària en l’establiment d’un protocol d’actuació davant l’arribada de persones refugiades a la nostra ciutat. A Lleida, Creu Roja serà la receptora oficial. A la trobada, s’ha exposat que l’Ajuntament i Creu Roja ja treballen en un pla d’acollida així com la voluntat de coordinació entre les dues parts i generar una plataforma de suport en l’àmbit de tota la ciutat de Lleida.

Ell Comitè d’Emergències i Acció Humanitària de Lleida destinarà 8.000 euros més el recaptat al fons solidari a projectes per a la població refugiada. El compte corrent del Fons Solidari continua obert perquè es puguin continuar fent aportacions econòmiques per finançar projectes destinats a pal·liar aquesta situació d’emergència i donar suport a les persones que es troben als camps de refugiats i/o en ruta.
 
Igualment, la Paeria ja va presentar les catorze mesures immediates que farà per ajudar els refugiats i per acollir famílies a la ciutat.