Sense Categoria

La Paeria habilitarà dos espais per a persones amb mobilitat reduïda en el recorregut de la Cavalcada dels Reis

LleidaDiari
  • gener 4, 2016
  • 2 min read
La Paeria habilitarà dos espais per a persones amb mobilitat reduïda en el recorregut de la Cavalcada dels Reis

La Paeria habilitarà dos espais per a persones amb mobilitat reduïda en el recorregut de la Cavalcada dels Reis| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

 

L’Ajuntament de Lleida habilitarà dos espais protegits destinats a persones amb cadira de rodes, en el recorregut de la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient, que es realitzarà el proper dimecres, 5 de gener, a fi que puguin seguir sense problemes de visibilitat el pas de les carrosses.

Els dos punts, que estaran senyalitzats per tanques, s’ubicaran davant l’Església del Carme, el primer, i a l’Avinguda de València 23, davant la plaça Blas Infante, el segon. Cada espai comptarà amb una sèrie de places per a persones amb cadira de rodes i els seus acompanyants.
 
Cal destacar que durant els parlaments del Reis d’Orient, que es realitzaran a l’Avinguda Blondel, davant del Palau de la Paeria, es disposarà d’un serveis d’intèrpret de Llengua de signes, per tal de que tota la ciutadania puguin tenir accés als missatges reials.
 
L’itinerari reial
El recorregut seguirà l’itinerari iniciat fa dos anys, des de l’estació de Renfe, passant per la Rambla Ferran, creuant el pont Vell i després el pont de la Universitat, fins arribar davant de la Paeria –en la façana de Blondel- on es farà la recepció oficial a Ses Majestats d’Orient.
 
Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran el 5 de gener a les 17.30 hores a l’estació Lleida-Pirineus en un tren històric. Des de la plaça Ramon Berenguer IV iniciaran el recorregut que els portarà pels diferents barris de la ciutat, creuant dos vegades el riu Segre, pel Pont Vell i pel Pont de la Universitat. A més de les 14 carrosses i el bus turístic, a la cavalcada hi participaran grups d’animació, bandes de música, els Armats, els gegants de la ciutat o el Marraco, a més dels camions carregats de regals i personal de seguretat.
 
Els caramels es tornaran a repartir, majoritàriament, en mà per garantir la seguretat, tot i que també es llançaran des de les carrosses. Cal tenir en compte que la cavalcada de Lleida aplega cada any unes 25.000 persones, esdevenint una de les festes populars amb més participació a la capital del Segrià.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *