La Paeria designa el 15 d’agost i el 13 de desembre com dies d’obertura comercial permesa

La Paeria designa el 15 d’agost i el 13 de desembre com dies d’obertura comercial permesa| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago

 

L'Ajuntament de Lleida ha designat aquest dimecres el 15 d'agost i 13 de desembre de 2015 com a dies d'obertura comercial addicional permesa. El segon tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica, Rafel Peris, així ho ha informat als col·lectius representatius del sector comercial de la ciutat.

La decisió s’ha pres després de mantenir diferents reunions amb representants del sector del comerç i escoltar els diversos punts de vista de cadascun d’ells. Peris ha explicat que “les reunions s’han portat a terme durant aquest mes amb les patronals del sectors (PIMEC i FECOM) amb tots els representants de les associacions de comerciants de la ciutat de Lleida i amb representants de grans equipaments comercials de la ciutat”. A més, el tinent d’alcalde ha posat de manifest que “des de la Paeria, considerem la decisió respecta i pren en consideració tots els punts de vist exposats en les trobades amb tots els representants del sector del comerç”.
 
Cal recordar que, a part dels dies festius que la Generalitat estableix com a dies que està permesa l’obertura comercial, el Departament d’Empresa i Ocupació dóna llibertat perquè cada ajuntament  pugui escollir dos dies festius d’acord amb els seus interessos.