Sense Categoria

La Paeria de Lleida retirarà algunes de les antigues escales del marge dret de la canalització del Segre per seguretat

LleidaDiari
  • juliol 5, 2016
  • 1 min read
La Paeria de Lleida retirarà algunes de les antigues escales del marge dret de la canalització del Segre per seguretat

La Paeria de Lleida retirarà algunes de les antigues escales del marge dret de la canalització del Segre per seguretat| Text i fotos: ACN

 

L'Ajuntament de Lleida retirarà a partir de dijous algunes de les antigues escales ubicades al marge dret de la canalització del riu Segre, que es troben en mal estat, amb l'objectiu de garantir la seguretat de les persones. 

En concret, es retiraran quatre de les escales metàl·liques que es troben situades a prop dels Instituts, que actualment tampoc tenen accés des del carrer.
 
La Paeria, que ha pres aquesta decisió després de detectar algunes deficiències en les estructures, col·locarà diversos cartells al llarg de la canalització per informar sobre la retirada de les escales i la ubicació de les escales més properes per accedir a la llera del riu Segre.
 
Després de les obres que es duran a terme els pròxims dies només seran operatius els accessos situats al pont de la Universitat, al pont Vell -davant la Paeria- i l'accés de l'avinguda del Segre -davant la plaça de la Pau-.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *