La música i els nens, els protagonistes de la festa major d’estiu de la Granja d’Escarp

La Granja d'Escarp ja té a punt tots els detalls de cara a la seva Festa Major d'Estiu, que se celebra des de divendres fins al dimarts vinent en honor a Sant Jaume i que tindrà la música i les activitats infantils com a protagonistes, tot plegat sota l'organització de la Comissió de Festes de La Granja d'Escarp.

  

Tot i que el cap de setmana passada ja va tenir lloc el Concurs de Pesca i que el dimecres hi haurà una festa a la Penya Borratxitos i el dijous un concert a aquesta mateixa penya amb el grup Murisek, el gruix de la Festa Major començarà divendres 21 a les 23.00 hores de la nit amb el pregó que es farà a la plaça de l'Ajuntament, i que donarà pas a una cercavila amb la Xaranga Tocabemolls i a les actuacions dels grups de versions The Honkers i La Cosa Nostra.

  

 

 

El dissabte 22 començarà amb activitats artístiques per als infants, i a primera hora de la tarda es posarà en marxa el Gran Tobogan Aquàtic al costat de les Piscines. Al vespre hi haurà ball de tarda i ball de nit amb l'Orquestra En Esenzia, per acabar la nit amb DJ Xavi G. La Xaranga Mai Toquem B amenitzarà la cercavila per tancar el dissabte o obrir el diumenge, segons es miri, com també les passejades en burros. A les 11 del matí del diumenge, la Penya Borratxitos portarà Xuli Jocs Gegants i Taller de Bombolles al carrer Sant Jaume. A la tarda repetirà el Parc Aquàtic a les piscines, mentre que a les set del vespre l'Orquestra Venus oferirà un concert i una sessió llarga de ball.

 

Pel dilluns 24 a la tarda està previst instal·lar a la plaça Nova el circuit de minimotos de Marcel Justribó, mentre que el dimarts 25, al matí es farà la Missa i Processó en honor a Sant Jaume i tot seguit sardanes, mentre que a la tarda es posarà fi a la festa amb l'espectacle de balls de saló Wonder Dance i un berenar popular.

Cartell de la festa major | LleidaDiari.cat