Sense Categoria

La Marea Blanca ja compta amb 7.000 al·legacions al Consorci Sanitari de Lleida

LleidaDiari
  • abril 23, 2015
  • 2 min read
La Marea Blanca ja compta amb 7.000 al·legacions al Consorci Sanitari de Lleida

La Marea Blanca ja compta amb 7.000 al·legacions al Consorci Sanitari de Lleida| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago

 

La Marea Blanca ha recollit en solament 17 dies més de 7.000 al·legacions que denuncien que el Consorci Sanitari vulnera el dret fonamental a la salut. La formació qualifica com un “èxit” aquesta recollida i assegura que dissabte “inundarà amb elles la Delegació de la Generalitat”.

La campanya de recollida es va iniciar el 7 d’abril per donar una “resposta des del carrer” a la decisió de CiU de seguir tirant endavant el projecte i iniciar el tràmit d’informació pública dels seus estatuts.
 
La Marea afirma que seran molts més els signats, ja que durant la Diada d’aquest dijous desenes de parades a poblacions de Ponent i Pirineus estan recollint moltes al·legacions. També valora que serà una resposta massiva i que “denunciarem un cop més que el Consorci no pot imposar-se perquè la majoria ciutadana el rebutja perquè és una aposta ideològica de CiU per eludir el dret públic i el control democràtic del Parlament en la gestió sanitària”.
 
La Marea ha convocat un acte d’entrega dels milers d’al·legacions aquest dissabte a les 11.00 a la Delegació del Govern de Lleida (carrer Lluís Companys, 1) que coincidirà amb l’aniversari de la cadena humana que va entregar les 38.575 que es van recollir en els dos mesos anteriors.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *