Sense Categoria

La Marea Blanca demana a la UdL que es retiri definitivament del projecte del Consorci

LleidaDiari
  • abril 9, 2015
  • 2 min read
La Marea Blanca demana a la UdL que es retiri definitivament del projecte del Consorci

La Marea Blanca demana a la UdL que es retiri definitivament del projecte del Consorci| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago

 

La Marea Blanca de Lleida ha demanat aquest dijous a la Universitat de Lleida que es retiri definitivament del projecte del Consorci Sanitari. En aquest sentit, ha demanat al rector de la UdL que concreti el nou posicionament, “mostrant el seu rebuig contra el Consorci, no només contra el procés que es vol imposar”.

La Marea Blanca entén que “és el moment de prendre decisions definitives i valentes per bloquejar definitivament la imposició que CiU i la Generalitat de Catalunya han escollit mantenint unilateralment el projecte, menyspreant la majoria ciutadana i parlamentària en contra“. Així mateix, la plataforma recorda que en el referèndum intern que es va celebrar a la UdL, un 60% dels participants van mostrar-se contraris a l’entrada de la Universitat al Consorci.
 
Des de l’organització asseguren que “peça a peça, el Consorci es va desfent gràcies a la pressió de la gent”. En aquest sentit, entenen que el canvi de posicionament de l’equip de la UdL i de la majoria parlamentària és gràcies a la pressió popular. És per aquest motiu, que la Marea Blanca considera que cal seguir amb les mobilitzacions per forçar que la Generalitat el retiri definitivament i anima a tothom a “signar massivament les al·legacions de la plataforma al Consorci“.
 
Al·legacions als #DivendresBlancs als CAP
Les concentracions del #DivendresBlancs als CAP recolliran també al·legacions contra el Consorci Sanitari. Així mateix, aquestes es podran recollir al CAP de Tàrrega a les 08.00 hores; al CAP de Cervera, que reprèn les aturades setmanals, a les 10.00 hores; al CAP de La Bordeta (Lleida), a les 10.00 hores; al CAP Primer de Maig de la Mariola (Lleida), a les 10.00 hores; i al CAP de Cappont (Lleida), a les 12.00 hores.
 
La resta de dies, els usuaris poden adreçar-se als professionals del CAP i demanar-be el model.
 
Cal recordar que la recollida també segueix a les parades diàries a l’Arnau de Vilanova i als carrers de Lleida i altres poblacions de Ponent. A les xarxes socials de la Marea (Facebook i Twitter) es van actualitzant els punts físics estables i puntuals de recollida que s’estan habilitant. També es poden descarregar i enviar-les a l’Apartat de Correus 36, 25080 de Lleida.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *