La Marea Blanca de Lleida dóna suport a una pacient que reclama ser atesa a l’hospital Arnau de Vilanova des del 2013

La Marea Blanca de Lleida dóna suport a una pacient que reclama ser atesa a l’hospital Arnau de Vilanova des del 2013| ACN – Fotografia: Marea Blanca Lleida

 

La Marea Blanca de Ponent i Pirineus ha acompanyat aquest dimarts a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida una pacient que ha presentat una reclamació denunciant que des de fa tres anys demana hora per una revisió periòdica de la intervenció quirúrgica a la qual va ser sotmesa. 

La dona explica que li van recomanar fer-se revisions periòdiques després d'extreure-li un ovari i la meitat de la matriu l'any 2011. Tot i això, assegura que ho ha sol·licitat fins en sis ocasions entre 2013 i 2016, peticions li han estat sistemàticament rebutjades i, en la darrera, “va ser convidada a sol·licitar assistència a la sanitat privada”, segons denuncia la Marea Blanca.
 
Aquest col·lectiu emplaça als usuaris de la sanitat pública a fer reclamacions acompanyats, “fent valer el seu dret a ser atesos en un temps adequat i estar informats sobre la seva situació i temps prudencial d'atenció”.