Edició 2020

La Lan Party de Tàrrega reuneix la xifra rècord de 220 aficionats a la informàtica

  • agost 13, 2017
  • 3 min read
La Lan Party de Tàrrega reuneix la xifra rècord de 220 aficionats a la informàtica
La Lan Party de Tàrrega reuneix la xifra rècord de 220 aficionats a la informàtica

Una de les taules de la Lan Party de Tàrrega amb participants que juguen als ordinadors aquest 12 d'agost del 2017 | LleidaDiari.cat

 

La cinquena Targalan, la Lan Party de Tàrrega, reuneix aquest cap de setmana la xifra rècord de 220 participants al pavelló municipal d'Esports de la capital de l'Urgell, en una edició que té els youtobers com a protagonistes. L'esdeveniment atrau cada vegada més aficionats a la informàtica i els videojocs que juguen interconnectats i comparteixen continguts en xarxa durant 48 hores ininterrompudes, des de les cinc de la tarda d'aquest divendres fins a les cinc d'aquest diumenge. Un dels principals atractius és la visita del youtuber de Reus David Amorín, conegut com a 'DamKalloh', convidat a la Targalan per explicar les claus per aconseguir 40.000 subscriptors en dos anys i vídeos que superen les 80.000 reproduccions. Amorín és un creador de continguts expert en jocs de cartes i destaca especialment com a jugador professional del videojoc Hearthstone. Responsable del canal La Taberna de Dam, ha aconseguit viure de la seva activitat a les plataformes de vídeo per Internet, com a assessor d'empreses tecnològiques i amb el disseny dels seus propis jocs. La Targalan l'organitza l'associació Agrat i compta amb el suport de les regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Tàrrega i la col·laboració d'empreses targarines d'informàtica.

  

 

 

El 60% dels participants són repetidors i provenen de diferents punts de Catalunya i també de l'Estat espanyol com Madrid, Astúries i el País Basc. Els guanyadors dels tornejos es repartiran gairebé 4.000 euros en premis. Així, es disputen competicions del popular League of Legends, el clàssic Counter Strike o el referent HearthStone. Les novetats d'enguany són l'Overwatch, joc competitiu de Blizzard, i el Rocket League, singular joc que combina futbol i automoció. A més, repeteixen els campionats de PS4 amb l'Street Fighter 5 i el FIFA 2017. La Lan Party de Tàrrega ofereix en aquesta edició la màxima velocitat de navegació gràcies a la instal·lació de la fibra òptica en els darrers anys.

 

El youtuber David Amorín oferirà aquest dissabte a la tarda una xarrada, gratuïta i oberta al públic en general, sobre les possibilitats que ofereix YouTube i altres plataformes per Internet. La Targalan també programa activitats físiques en contrast amb el món virtual, per exemple, un concurs de llançament de discs durs, un campionat de ping-pong o modelatge artístic per crear figures de plastilina. També permet l'accés gratuït a les piscines municipals gràcies a l'acord assolit amb el Club Natació Tàrrega. Paral·lelament s'ofereix una exposició de consoles antigues a càrrec de Retroscroll amb peces de col·leccionista. La Lan Party de Tàrrega té dues modalitats d'entrada: l'estàndard i la deluxe. L'estàndard té un preu de 25 euros i inclou la participació en tots els torneigs així com l'accés a les piscines municipals i a totes les activitats. La versió deluxe té un preu de 28 euros i inclou la samarreta commemorativa de la 5a edició de la Targalan.

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.