La Guàrdia Urbana de Lleida denuncia un home per tenir dos plantes de marihuana a casa

La Guàrdia Urbana de Lleida denuncia un home per tenir dos plantes de marihuana a casa| Redacció – Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat a un home de 39 anys d'edat nascut a Pakistan per tenir dos plantes de marihuana a casa seva. Els agents van informar a aquesta persona que el cultiu està prohibit, i aquest va entregar les plantes voluntàriament.

Els fets van tenir lloc el passat dimarts, dia 1 de setembre, sobre les 20.05 hores. Una patrulla de la Guàrdia Urbana de la ciutat va desplaçar-se fins al carrer Travessia Alfred Perenya, en rebre un avís que en un balcó d'una vivenda hi havia varies plantes, possiblement de marihuana. Els agents des del carrer van comprovar que eren de marihuana, al sobresortir de la balconada.

Seguidament, es van personar a la vivenda i van parlar amb el responsable, qui va manifestar que les plantes eren de la seva propietat. Al ser informat que el cultiu està prohibit, el denunciat va treure els dos testos que tenia al balcó, amb una planta a cadascuna, i les va tallar davant dels agents, lliurant-les amb una bossa.