Sense Categoria

La Guàrdia Civil descobreix 35.800 euros en divises provinents d’Andorra en dos actuacions

LleidaDiari
  • setembre 30, 2015
  • 2 min read
La Guàrdia Civil descobreix 35.800 euros en divises provinents d’Andorra en dos actuacions

La Guàrdia Civil descobreix 35.800 euros en divises provinents d’Andorra en dos actuacions| Text i fotografia: ACN

 

La Guàrdia Civil ha dut a terme tres actuacions a la Duana de la Farga de Moles entre Andorra i La Seu d'Urgell a l'inici d'aquesta setmana en les quals s'ha interceptat fins a 35.800 en divises -en dos casos- i més de 10.300 euros en tabac de contraban. Els infractors són un ciutadà francès i dos espanyols.

La Guàrdia Civil ha descobert aquest dimarts 35.800 euros en divises en dues actuacions a l'interior de la Duana de la Farga de Moles. Efectius de la Secció de la Duana de la Farga han descobert els diners al fer inspeccions fiscals a dos vehicles, un de la marca Volvo i un altre Mercedes, amb matrícules francesa i espanyola respectivament i que provenien d'Andorra. El primer dels autors era un ciutadà francès de 54 anys que portava amagats en una bossa 19.590 euros. El segon infractor, de 67 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, portava ocults en diferents sobres 16.210 euros. 
 
Contraban de tabac
La Guàrdia Civil també va localitzar dilluns 10.375 euros en tabac de contraban a La Seu d’Urgell. Els agents van trobar al portamaletes i als seients de darrere del vehicle un total de 2.500 paquets de tabac ros de contraban. El conductor és un home de 54 anys de nacionalitat espanyola i veí de La Seu.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *