La Guàrdia Civil de Lleida destrueix 890 armes

La Guàrdia Civil de Lleida destrueix 890 armes| Redacció – Fotografia: Guardia Civil Lleida

 

Un total de 890 armes de foc i armes blanques, que es trobaven dipositades per diferents motius en la Intervenció d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil de Lleida, han estat destruïdes i han acabat convertint-se en ferralla. 

Agents de la Guàrdia Civil de Lleida van traslladar les armes fins a una empresa siderúrgica, per fondre i convertir-les en ferralla, segons ha informat aquest dijous l'institut armat. 
 
Entre les armes destruïdes havia 486 escopetes, 6 rifles, 23 carrabines, 42 pistoles, 20 revòlvers, 11 fusells submarins, 27 armes detonadores, 42 armes d'aire comprimit i la resta armes blanques. 
 
Regularment, la Guàrdia Civil de Lleida procedeix a la destrucció de centenars d'armes que han estat intervingudes, bé per estar prohibides o per haver estat utilitzades en la comissió de fets delictius o infraccions administratives. També es destrueixen les armes que han estat voluntàriament dipositades pels seus propietaris per deixar de reunir els requisits exigits per a l'obtenció de les corresponents llicències d'armes i, que complerts els terminis reglamentaris, tampoc han estat adjudicades en subhasta. 
 
A la subhasta celebrada a la Comandància al febrer van quedar 113 armes de foc sense adjudicar.