La gran inversió i l’encoratjador projecte de Plusfresc a Catalunya

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha presentat avui el seu nou model de supermercat, que acaba de posar en marxa al seu establiment de Via Augusta. D’aquesta manera, Plusfresc aposta per créixer oferint un format de compra més innovador, tecnològic i enfocat a l’experiència client. Per ferho realitat, la companyia invertirà 15 milions d’euros en els tres anys vinents per adaptar progressivament aquest nou model a alguns dels seus establiments que té a Catalunya i en l’obertura de nou supermercats. Aquesta expansió està prevista que impliqui la creació de més de 180 llocs de treball.

firetes-lleida-bo

L’any 2014, Plusfresc va inaugurar el seu primer supermercat a Barcelona al carrer Via Augusta,188. Així, la companyia lleidatana fundada l’any 1929 començava la seva expansió a la capital catalana, on ara, vuit anys més tard, ja compta amb 6 establiments i prop de 127 treballadors. «L’any 2014 vam inaugurar aquest supermercat amb l’objectiu d’apropar-nos a un territori molt estratègic per a la nostra companyia i de posar a l’abast dels barcelonins i barcelonines el nostre model de negoci, centrat en el client i en un producte fresc i de proximitat com a sinònims de qualitat», explica Francisco González, director general de Plusfresc.

L’establiment, que compta amb 1.200 m2 de superfície de venda, renova ara la seva imatge i incorpora nous serveis i productes per impulsar un nou model de compra. Aquest format, que pretenen establir de forma progressiva a la resta de botigues Plusfresc adaptant-lo a l’espai disponible en cada cas, es va implantar per primer cop fa poc més d’un any a la botiga Sunka de Lleida. Gràcies a aquesta remodelació, l’establiment ha estat reconegut per la revista AECOC com una de les disset botigues experiencials més destacades d’Europa i com un dels seixanta locals d’alimentació més innovador de tot el món.