Sense Categoria

La fiscalia de Lleida recorre els cinc anys de presó per l’home que va obligar la seva filla a fer-li una fel·lació

LleidaDiari
  • maig 7, 2016
  • 2 min read
La fiscalia de Lleida recorre els cinc anys de presó per l’home que va obligar la seva filla a fer-li una fel·lació

La fiscalia de Lleida recorre els cinc anys de presó per l’home que va obligar la seva filla a fer-li una fel·lació| ACN – Fotografia: lleidaalminut.com

 

La fiscalia de Lleida ha recorregut al Tribunal Suprem la condemna de cinc anys de presó imposada per l’Audiència de Lleida al veí de Lleida de 52 anys que va obligar la seva filla de nou anys a fer-li una fel·lació. Considera la sentència insuficient, ja que el ministeri públic demanava dotze anys de presó i s’oposa a l’aplicació efectuada per la sala del semiatenuant d’alcoholisme. 

Segons la sentència, va quedar demostrat que l’acusat va fer entrar la nena a l’habitació de matrimoni amb l’excusa d’anar a fer la migdiada junts i després va bloquejar la porta amb una cadira per perpetrar l’abús. L’home, J. O. S., de nacionalitat espanyola, havia estat condemnat el 26 de febrer de 2014 per tres delictes de maltractament; a la seva dona i els seus dos fills menors, a quatre mesos de presó i treballs en benefici de la comunitat. Ara ha estat condemnat a cinc anys de presó per un delicte d’abús sexual a menors de tretze anys que va tenir lloc en data no determinada però abans del febrer de 2014.
 
La nena va explicar els abusos el 28 d’octubre de 2014. La fiscalia demanava dotze anys de presó però l’Audiència de Lleida va rebaixar la pena un grau perquè va aplicar el semiatenuant d’alcoholisme ja que l’home estava diagnosticat d’alcoholisme crònic i moltes vegades arribava a casa borratxo. La condemna, ara recorreguda per la fiscalia, imposa també a l’home cinc anys de llibertat vigilada quan surti de la presó i li prohibeix comunicar-se o acostar-se a menys de 100 metres de la nena durant sis anys. A més, també se li ha retirat la pàtria potestat durant sis anys i haurà d’indemnitzar la menor amb 9.000 euros per danys morals.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *