La dona de Lleida trobada morta a Salou va morir asfixiada

La dona de Lleida trobada morta a Salou va morir asfixiada| Text i fotos: ACN

 

Els resultats de l’autòpsia han confirmat que la noia de Lleida localitzada en un pis de Salou aquest dimarts va morir asfixiada. Aquest dimarts a la nit els Mossos d’Esquadra ja van detenir com a principal sospitós l’home que es va personar a la comissaria per denunciar els fets. 

Finalment, després de conèixer l’estudi forense, la policia atribueix a aquest home de 34 anys i nacionalitat brasilera un presumpte delicte d’homicidi, segons han informat els Mossos d’Esquadra en un comunicat. L’autòpsia també ha permès confirmar que la víctima és una jove de 28 anys i de nacionalitat espanyola, que segons fonts coneixedores de la investigació exercia la prostitució i era de Lleida. El jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona ha decretat el secret de sumari de les actuacions. El detingut està previst que passi divendres a disposició judicial.
 
Poc després de tres quarts de sis de la tarda d’aquest dimarts, l’home es va presentar a la comissaria dels Mossos per informar que a casa seva hi havia una dona morta. Segons fonts pròximes al cas, l'home va manifestar que havia conegut la noia la nit anterior, que haurien estat de festa tota la nit i consumint cocaïna, i que després van estar practicant sexe. Quan els agents van arribar al domicili van trobar el cos sense vida de la noia en un matalàs, despullada i amb les mans lligades a l’esquena amb una peça de roba. 
 
Aquest dimarts a la nit, alguns veïns van indicar que havien vist com la policia s’enduia l’home emmanillat del domicili. Les mateixes fonts van apuntar que l’home era de nacionalitat brasilera, que la seva dona no hi era i que tenien un fill de nou mesos que no es trobava al pis en el moment dels fets. Els veïns van mostrar la seva sorpresa per aquests fets i van manifestar que no havien sentit sorolls ni crits. El succés es va produir en un primer pis del número 15 del carrer Montblanc de Salou.