Sense Categoria

La demarcació de Lleida busca al millor estudiant en Economia

LleidaDiari
  • maig 21, 2015
  • 2 min read
La demarcació de Lleida busca al millor estudiant en Economia

La demarcació de Lleida busca al millor estudiant en Economia| Redacció – Fotografia: Universitat de Lleida

 

Un total de 63 alumnes de 15 centres de les comarques de Ponent participaran aquest dijous a partir de les 17.00 hores en la primera Olimpíada d'Economia que organitza la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida (UdL). 

Els tres millors passaran a la fase estatal, que tindrà lloc a Màlaga entre els dies 24 i 26 de juny. Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu estimular i fomentar l'estudi de l'economia i de l'empresa entre el jovent. El projecte es va iniciar l'any 2002 en altres facultats de l'Estat i aquest és el primer cop que s'hi suma la UdL. 
 
L'estudiantat arriba des de la capital del Segrià, Mollerussa, Balaguer, Alpicat, Alcarràs, Artesa de Segre, Sort, Bellpuig i Seròs. El temari de la prova correspon a l'assignatura d'Economia de l'Empresa de segon de Batxillerat. L'examen s'estructura en tres parts: preguntes curtes de caràcter teòric, resolució de problemes numèrics i comentari d'un text referent a l'àmbit de l'economia i l'empresa. Les preguntes seran les mateixes a la UdL, que a la Universitat Rovira i Virgili, a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de Girona.
 
A més de classificar-se per a la final de Màlaga, cadascun dels tres guanyadors de la fase local tindrà la matrícula gratuïta a la matèria transversal 'Jornades Universitat-Empresa' que organitza cada curs acadèmic la Facultat de Dret i Economia. El primer, a més, podrà gaudir de matrícula gratuïta de primer curs en qualsevol ensenyament de grau de la Universitat de Lleida. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *