Articles

La cinquena CX Cursa Bombers Lleida ja calenta motors

  • març 30, 2015
  • 4 min read
La cinquena CX Cursa Bombers Lleida ja calenta motors
La cinquena CX Cursa Bombers Lleida ja calenta motors

La cinquena CX Cursa Bombers Lleida ja calenta motors| Laura Biela – Fotografia: Miki de Santiago

 

Lleida acollirà els dies 11 i 12 d’abril la Festa del Running, una celebració que englobarà diverses propostes per a totes les edats. Dissabte, els menuts de la casa gaudiran de les curses infantils, que enguany es traslladen a les Basses d’Alpicat, mentre que diumenge es celebrarà la cinquena edició la CX Cursa Bombers Lleida que, seguint en la línia de l’any passat, tindrà dos recorreguts: de 5 i 10 quilòmetres.

A dia d’avui, s’han inscrit ja 1.500 persones a la CX Cursa Bombers i 300 nens a les competicions infantils. Segons ha explicat l’organitzador de la cursa, Jordi Martínez, la tònica actual es que els corredors s’inscriguin els dies previs a la prova, tot i que no volen superar la xifra de 3.500 corredors, aconseguida l’any passat. “Ha arribat un punt que el que busquem és la seguretat dels participants, que puguin aconseguir marques, que realitzin la cursa sense massa obstacles”, ha explicat aquest dilluns Martínez, qui assegura que “ens interessa l’estabilitat de l’esdeveniment i mantenir la quantitat de participants, alhora que fem créixer la cursa qualitativament parlant”.

En aquest sentit, ha afirmat que no li preocupa el nombre de corredors, sinó que aquests ho gaudeixin i ho facin sense dificultats. Així mateix, ha volgut deixar constància que un bon nombre de participants són de fora de la demarcació de Lleida. I ha afegit: “L’any passat, del 3.500 corredors, 900 eren de fora de Lleida. I així esperem que sigui enguany. Inclús que en siguin més”.

Proves i horaris

La Pista municipal d’Atletisme de les Basses d’Alpicat acollirà dissabte les curses infantils. Per només tres euros, els més petits de la casa gaudiran d’un matí d’esports, diversió i molt bon ambient. Tots els participants, que es poden inscriure a través de la pàgina web, rebran una bossa de l’esportista amb productes dels col·laboradors i una camiseta commemorativa d’aquesta cinquena edició de la cursa.

Les curses infantils es duran a terme de les 10.00 a les 13.00 hores. Es recomana estar una hora abans de l’inici previst de la cursa. Per la tarda, la festa infantil continuarà amb el Parc Infantil Lo Marraquet, ubicat a la zona annexa a la Pista d’Atletisme, de les 17.00 a les 19.00 hores, amb entrada gratuïta per a tots els nens inscrits a la cursa.

Diumenge, serà el dia gran de la cinquena edició de la CX Bombers Lleida, amb un circuit molt pla que transcorrerà pels carrers de la ciutat de Lleida. Durant el recorregut s’habilitaran dos avituallaments líquids i un tercer, líquid i sòlid, a l’arribada. Tots els participants rebran la bossa del runner amb la samarreta commemorativa de la cinquena edició, marca Asics.

Presentació de la prova

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la cinquena edició. L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida, Ana Miranda; el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso; el cap de l’Àrea d’Operacions de la Regió d’Emergències de Lleida, Eduardo Martinez, i l’organitzador de la cursa, Jordi Martínez.

L’esforç, el treball, la solidaritat i la superació continuada han estat alguns dels valors que tant la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida, Ana Miranda, com el cap de l’Àrea d’Operacions de la Regió d’Emergències de Lleida, Eduardo Martinez, han ressaltat com a qualitats de la cursa i de la tasca dels Bombers.

rn

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.