Sense Categoria

La 7a Marxa Popular del Segrià tindrà tres recorreguts

LleidaDiari
  • març 23, 2015
  • 3 min read
La 7a Marxa Popular del Segrià tindrà tres recorreguts

La 7a Marxa Popular del Segrià tindrà tres recorreguts| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago

 

La 7a Marca Popular del Segrià, que es celebrarà el dia 12 d'abril i recorrerà els municipis d'Albatàrrec, Alfés, Artesa de Lleida i Lleida ciutat, tindrà enguany tres recorreguts: a més de l'habitual prova de 21 quilòmetres, en aquesta edició s'afegeix una de més curta de 14 quilòmetres i una altra de 32.

Els participants doncs hauran d'escollir una de les tres rutes a l'hora de fer la inscripció:
– Calàndria (14 quilòmetres): Lleida, Albatàrrec, peu del Tossal de Pedrós i Lleida.
– Ganga (21 quilòmetres): Lleida, Albatàrrec, Timoneda d’Alfés, Tossal de Pedrós i Lleida.
– Xamerlic (32 quilòmetres): Lleida, Albatàrrec, Timoneda,  Artesa de Lleida, Tossal de Pedrós i Lleida.
 
Es tracta d’una cursa no competitiva i oberta a tothom, organitzada per l’Associació Km0 i Castellers de Lleida amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i els ajuntaments de Lleida, Albatàrrec, Alfés, i Artesa de Lleida, a més de les associacions Trenca i Aspros.
 
Presentació de la 7a edició
 
La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 7a edició. L’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; el president de l’Associació Atlètica Km0, Jordi Carol; del regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso, i representants del Castellers de Lleida i de l’Ajuntament d’Albatàrrec.
 
Durant l'acte, Pujol ha destacat la importància d’organitzar proves d’aquestes característiques que permeten donar a conèixer el territori practicant esport i promovent els hàbits saludables. Per la seva banda, el president de l’Associació Atlètica Km0 ha explicat que aquesta “és una marxa plena de valors i amb un perfil propi”. Ha destacat que es tracta d’una marxa no competitiva en la que hi pot participar tothom, que promociona una alimentació saludable i el respecte per l’entorn. “Els recorreguts transcorren per espais especials, propers i desconeguts”, ha indicat Carol.
 
Un dels municipis per on passa la prova és la capital del Segrià. El regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso, ha afirmat que es tracta de la primera marxa potent de la vintena que estan previstes amb l’arribada de la primavera.
 
Inscripcions fins al 8 d'abril
Els organitzadors confien assolir el mateix número de participants que l’any anterior, que van arribar a les 2.400 persones. Les inscripcions es podran fer fins el divendres 10 d'abril i no hi haurà inscripcions el mateix dia de la prova.
 
El nombre màxim de participants s’ha establert en 3.000 (500 pel recorregut Calàndria, 2.000 per al ganga i 500 més per al recorregut de 32 quilòmetres anomenat Xamerlic).

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *