Espectacular reobertura de JYSK a Lleida amb grans descomptes

JYSK va reobrir aquest dijous la seva botiga a l’avinguda Miquel Batllori de Lleida i ho va fer amb descomptes de fins a un 75%, els quals, s’allargaran fins dimecres 22 de febrer de 2023 a la botiga física. Des d’abans que obrissin a les 10.00 hores, es veien llargues cues que, més tard a la botiga, no van parar en cap moment. I és que, per tal que aquesta reobertura hagi estat tot un èxit, compten amb importants descomptes de fins a un 75% en molts articles.

Alguns dels productes que més acollida estan tenint fins al moment són la taula de menjador AGERBY perquè estalviïs un 56% respecte al seu preu habitual. Un altre imprescindible és la cadira de menjador BLOKHUS amb un 65% o el matalàs d’escuma GOLD F30 a un 70%.

 

L’acollida dels clients

«L’acollida dels clients està essent increïble i, a més a més, tenim la sort de comptar amb un equip que dona el màxim de si mateix. Ens sentim molt feliços i motivats de veure com el canvi a les nostres botigues 3.0 ja remodelades, ha agradat també als nostres clients», comenta el District Manager de JYSK, en Jorge Martín.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A aquesta reobertura es respira una estètica danesa i una marcada línia nòrdica d’acord amb les tendències i a la seva filosofia ‘Hygge’. Si hi ha quelcom que JYSK tingui clar, és que no vol perdre la seva essència escandinava, alhora que ofereix preus altament competitius. Els clients poden realitzar les seves compres, a més dels seus establiments físics de la firma, a la seva botiga online JYSK.es.