Bloquejat un compte bancari vinculat a l’empresa de Gerard Piqué

La jutgessa encarregada de la ‘Operació Brodie‘, que investiga presumpta corrupció relacionada amb la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), ha pres una decisió significativa aquest dilluns, ordenant el bloqueig del compte bancari de l’empresa Kosmos Football, vinculada a l’exjugador del FC Barcelona i de la selecció espanyola, Gerard Piqué.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La mesura, detallada en un auto emès per la jutgessa, té com a objectiu impedir que la societat tingui accés a una comissió d’èxit de 3 milions d’euros, que rep per cada edició de la Supercopa celebrada a l’Aràbia Saudita, a través de l’empresa SELA Company Sport. Tot i que aquesta última empresa podrà continuar realitzant els traspassos, la jutgessa ha decidit bloquejar el compte de Kosmos Football, seguint la petició realitzada per la Fiscalia. El propòsit és assegurar els fons en cas que la societat es vegi involucrada en responsabilitats civils.

L’empresa de Gerard Piqué es troba sota investigació en el marc de la ‘Operació Brodie’ per presumpta corrupció en els negocis, administració deslleial i blanqueig de capitals. Aquesta mesura de bloqueig es produeix dos anys després de l’inici de les investigacions, moment en què el fiscal ha decidit sol·licitar aquesta acció per preservar els fons vinculats a l’empresa investigada.