Jutgen a Lleida, ara per violació i abusos, a un home condemnat tres vegades per maltractar la seva dona

L'acusat de violar i maltractar la dona i d'abusar de la filla a l'Urgell que aquest 24 de novembre ha estat jutjat a Lleida també va dir que les mataria, segons han declarat les víctimes aquest dimecres l'Audiència de Lleida. Mare i filla han explicat que, en una ocasió, quan anaven en cotxe per l'autovia, amb l'altre fill, l'home circulava a gran velocitat mentre cridava i les insultava i va amenaçar en estavellar el vehicle. Un altre dia, han afegit, els va dir que cremaria la casa amb elles dins i en una altra ocasió, després de fuetejar amb la mànega de la piscina tant la nena com el germà, va amenaçar els dos menors i la mare amb un ganivet. La Fiscalia de Lleida demana 24 anys i mig de presó per dos delictes continuats d'agressió sexual i un de violència en l'àmbit domèstic.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

L'acusat, de 35 anys i nacionalitat marroquina, es troba ingressat en un centre penitenciari des del setembre del 2020, després de ser condemnat per tercera vegada per maltractaments a la dona. Ara s'enfronta a una quarta condemna ja que, segons el ministeri públic, entre els anys 2010 i 2019, l'acusat va obligar la seva esposa a mantenir relacions sexuals de forma violenta, arribant a pegar-li de forma reiterada. A més, segons la Fiscalia, l'octubre del 2019 i davant la negativa de la dona de mantenir relacions, l'home va anar a l'habitació de la filla, que aleshores tenia 13 anys, i li va fer diversos tocaments de mena sexual.

 

Jutgen a Lleida, ara per violació i abusos, a un home condemnat tres vegades per maltractar la seva dona

L'home ha estat jutjat a Lleida | LleidaDiari.cat

 

 

Així ho han explicat mare i filla al judici que s'ha fet aquest dimecres a l'Audiència de Lleida. L'home, en canvi, ha negat els fets. Ha assegurat que mai ha tocat de manera lasciva la nena i que mai ha obligat la dona a mantenir relacions sexuals. També ha negat haver-les colpejat ni amenaçat i només ha reconegut haver discutit amb la seva dona. Segons ell, la dona menteix i la filla també.

 

 

La Fiscalia acusa l'home de dos delictes continuats d'agressió sexual i li demana 12 i 10 anys de presó, respectivament. Així mateix, l'acusa d'un delicte de violència en l'àmbit domèstic per al qual sol·licita 2 anys i mig de presó. A la vegada, demana que indemnitzi les víctimes amb 20.000 euros.